Vaccin impotriva stresului

36,00 RON
.

• autor: Valeri Sinelnikov
• redactare: Carmen Radu
• coperta: Claudiu Voicu
• editura: Editura Helen
• nr. de pagini: 193
• anul aparitiei: 2018
• format:14.5 X 20.5 cm
• ISBN: 978-606-94143-4-7

Aspectul produselor reale poate fi diferit de cel prezent in imagini.

În loc de introducere

După apariția primei mele cărți, Iubește‑ți boala, am primit foarte multe scrisori pline de mulțumiri. Din ele am aflat că lucrarea mea a devenit pentru mulți o carte de căpătâi și i-a ajutat să-și schimbe viața în bine. Mulți cititori s-au vindecat de boli cu care se chinuiau de ani și au devenit sănătoși. Pe alții cartea i-a ajutat să-și rezolve problemele din familie sau să-și îmbunătățească situația materială. Trebuie să recunosc că mie, ca autor, îmi face mare plăcere să aflu că lucrările mele le dăruiesc oamenilor sănătate și bucurie. Acest fapt mă motivează să continui să scriu. În scrisorile cititorilor mei sunt foarte multe destăinuiri. Dar și mai multe cereri de ajutor. Redau un fragment dintr-o scrisoare:

Dragă doctore Sinelnikov, Ajutați‑mă să mă înțeleg, să‑mi înțeleg bolile și cauzele apariției lor! Vă rog!!! Îmi doresc foarte mult să elimin aceste cauze și să devin sănătoasă și fericită. Vreau ca fiul și soțul meu să fie sănătoși și fericiți! Mi se par lucruri realizabi‑ le. Dar uneori pare că e doar o iluzie. Totul merge prost... Rațional, înțeleg tot, dar procedez de așa natură că viața mea și a celorlalți devine insuportabilă. De aceea v‑am cumpărat cartea, de aceea încerc să o înțeleg. Dar nu mi‑e ușor. Dumneavoastră scrieți că trebuie înțelese legile Universului. Le‑am citit, dar nu înțeleg cum le pot aplica în viață... De exemplu, „Exteriorul reflectă interiorul“ sau „Dacă te vei schimba tu, se va schimba lumea din jurul tău“. Dar cum? Cum, locuind într‑un apartament cu aceeași oameni, cu aceleași obiceiuri și probleme, să îți schimbi atitudinea față de ei? Cum să îți schimbi atitudinea față de guvernul care ne‑a furat?

Altă cititoare mă întreabă:

Cum poți să nu te gândești la ceva rău, cum să ai doar gânduri pozitive? Doar nu e vorba despre un ruj de buze: l‑ai ales pe cel pe care l‑ai vrut, iar pe celălalt l‑ai dat deoparte. Gândurile – vrei, nu vrei – îți vin în minte. Dacă ți‑e frică de ceva anume, fix acel lucru se va întâmpla. Scrieți că trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru propria lume, adică să nu dai vina pe nimeni, să nu cerți pe nimeni, să nu critici pe nimeni. Învățați‑mă cum să fac asta!

Într-adevăr! Cât de multe lucruri se spun și se scriu (inclusiv de către mine) despre faptul că trebuie să-ți schimbi viziunea asupra lumii, comportamentul și gândurile. Oamenii îmi trimit scrisori, vin la consultații și mă întreabă cum să facă toate aceste lucruri.Am înțeles că mulți oameni deja sunt pregătiți pentru schimbare, dar nu știu cum să o facă. Mulți dintre cititorii mei au înțeles deja că a iubi și a fi bun este un avantaj. Dar cum să faci asta? Se pare că toți cunosc avantajul de a fi sănătoși și bogați și, cu toate astea, mulți rămân săraci și bolnavi. Această carte este răspunsul meu pentru cititorii și pacienții mei. Pentru cei care vor să își schimbe viața, care vor să se dezvolte și să se perfecționeze în continuare. Sunt instrucțiuni concrete pentru acțiune. Am elaborat o strategie specială, pe care am numit-o aikido psihoenergetic. Nu am ales întâmplător numele unei arte marțiale. În aikido nu te avânți, dând cu pumnii în stânga și în dreapta, ci folosești forța loviturii adversarului ca să o îndrepți împotriva lui însuși. Rezultă că adversarul primește chiar lovitura lui, dar mult mai puternic, căci e amplificată de energia ta. Dar aikidoul nu este doar un tip de luptă: este o cale. Calea prin care omul cunoaște lumea. Asemănător, și aikidoul psihoenergetic pe care îl propun în cartea de față nu este un tip de luptă psihologică. Nici măcar o luptă. Nu vei putea folosi aceste scheme pe care le descriu împotriva oamenilor. Ele sunt destinate să te ajute pe tine și pe oamenii din jur. Aikidoul psihoenergetic este arta interacțiunii eficiente cu lumea înconjurătoare, este instrumentul de cunoaștere a lumii. Este o metodă frumoasă de a-ți face viața ta (și viața celor care te înconjoară) veselă și fericită. Dragii mei cititori, cartea pe care o țineți acum în mâini vă este destinată. Am scris anterior că lucrul cu sine este un proces interactiv și foarte incitant. În această carte vă mai propun o viziune interesantă asupra vieții: aikidoul psihoenergetic nu este doar o strategie de lucru, este un mod nou de gândire. Este poziția de stăpân al propriei vieți. Stăpânind această metodă, veți învăța să rezolvați atât problemele voastre, cât și pe ale celor din jur, dar, cel mai important: din viața voastră vor dispărea pentru totdeauna stresul, emoțiile negative și, odată cu ele, toate bolile și problemele. Și veți putea obține mult așteptata armonie și bunăstare în viața voastră. Veți putea să vă simțiți ca niște magicieni. Vă urez succes! 

Alte produse in aceeasi categorie: