TERMENI SI CONDITII

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.editurahelen.ro implica acceptarea  „Conditiilor de utilizare” ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a „Termenilor si Conditiilor”.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor „Termeni si Conditii”, precum si orice modificari ale site-ului www.editurahelen.ro, fara o notificare prealabila.

 

INTRODUCERE

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.editurahelen.ro, incluzand: texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea „TIPOGRAFIA HELEN PREST SRL” sau a furnizorilor sai si este protejat conform „Legii drepturilor de autor” si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.editurahelen.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de TIPOGRAFIA HELEN PREST SRL numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

TIPOGRAFIA HELEN PREST SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

 

COMANDA/ VANZAREA ONLINE

Pentru a comanda carti de la TIPOGRAFIA HELEN PREST SRL  puteti folosi urmatoarele modalitati:

1) Completați formularul de pe site si veti fi contactat

2) Comanda prin telefon: 0737 318 647   (Program L-V: 08.00 – 16.30)

3) Comanda prin email la adresa: comenzi@editurahelen.ro

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres.

Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca TIPOGRAFIA HELEN PREST SRL   poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

TIPOGRAFIA HELEN PREST SRL   poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, pentru urmatoarele situatii:

• neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

• date incomplete sau incorecte ale Clientului;

• activitatea Clientului poate produce daune site-ului TIPOGRAFIA HELEN PREST SRL;

• livrari consecutive esuate;

CARACTERUL INFROMATIV AL CONTINUTULUI:

- ATENTIE! Continutul nu are caracter de consultanta profesionala, recomandare si este doar informativ. Compania nu recomanda, sustine sau promoveaza utilizarea Continutului sau cunostintelor cuprinse in acesta in alt scop decat cel informativ.

- Imaginile si descrierile produselor din Site au caracter de prezentare. Aspectul produselor reale poate fi diferit de cel prezentat in imagini.

 

PRETUL

Preturile pe site-ul nostru sunt exprimate in RON (lei noi).

Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale greseli de listare, erori aparute in site sau defectiuni tehnice.

 

LIVRARE

Livrarea se face prin Fan Courier, numai pe teritoriul României la adresa specificată de dumneavoastră. Vă rugăm să indicaţi adresa la care puteţi fi găsiţi și intervalul orar în care sunteți disponibil. Cheltuielile de expediţie sunt separate şi nu se regăsesc în preţul afişat în dreptul produselor de pe site-ul nostru. Tariful pentru livrare incepe de la 25 RON, in functie de zona de livrare.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 12:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite in ziua de vineri, după ora 12:00 vor fi procesate in ziua de luni,  a săptămânii următoare. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii.

Exceptând cazurile neprevăzute, comenzile vor fi livrate în maximum 5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. 

TIPOGRAFIA HELEN PREST SRL  nu este responsabilă pentru întârzierile neprevăzute.Din motive de securitate, solicităm semnarea ordinului de livrare a comenzii.

Nu se fac livrări catre Căsuţe Poştale sau Oficii Poştale.

Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: integritatea pachetului si să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe comenzi@editurahelen.ro

Dacă produsul primit este deteriorat, recomandăm returnarea lui în starea iniţială. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe site-ul www.editurahelen.ro  trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.

 

POLITICA DE RETUR

Conform Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Adresa de returnare a produselor este: Jud. Ploiesti, Aleea Somes nr.2.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către TIPOGRAFIA HELEN PREST SRL. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate (să nu fie deteriorate; integritatea documentelor însoţitoare).

 

MODALITATI DE PLATA

1.Ramburs

Se platesc produsele curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.

2. Plata prin Card online pe site-ul www.editurahelen.ro

- Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei);

- Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD;

- Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii;

- Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat: codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii); data de expirare; ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta..

Iată cum se va derula tranzacţia:

În ecranul de plată va trebui sa alegi numărul de telefon mobil pe care vei primi codul unic de validare a tranzacţiei.

Vei primi codul unic de validare prin SMS pe numărul de telefon mobil declarat la bancă.

Confirmi tranzacţia introducând codul unic în ecranul de plată. Codul se emite pentru fiecare tranzacţie online şi este valabil timp de 15 minute.

Utilizând 3D Secure, datele cardului tău nu vor putea fi cunoscute în niciun moment de vânzătorul virtual. Se evită astfel orice situaţie în care o tranzacţie ar putea fi realizată fără acordul tău.

 

FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata  sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se face ramburs la primirea coletului sau prin intemediul platii securizate online implementate in site

 

EXONERARE DE RASPUNDERE

TIPOGRAFIA HELEN PREST SRL garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la TIPOGRAFIA HELEN PREST SRL  sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, TIPOGRAFIA HELEN PREST SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

 

SUGESTII SI RECLAMATII:

Pentru sugestii sau reclamatii va rugam sa ne apelati folosind numerele de telefon 0737 318 647 sau  sa ne scrieti pe email la comenzi@helenprest.ro