Astrologia Karmica

52,00 RON
.

• autor: Serghei Șestopalov şi Olga Molceanova
• tradusa de: Elena Migaevschi, Aliona Prepeleac
• editura: Editura Helen
• nr. de pagini: 362
• anul aparitiei: 2021
• format: 14 X 20.5 cm
• ISBN: 978-606-95016-5-8

Aspectul produselor reale poate fi diferit de cel prezent in imagini.


CUVÂNT ÎNAINTE

Această carte este varianta complet revizuită a volumului „Astrologia karmică", cu completări semnificative.

Secțiunea „Astrologia, religia și știința" este mult mai amplă şi a fost împărțită în două capitole: „Astrologia și religia" și „Astrologia și știința".

Ca urmare a noilor descoperiri din domeniu, a fost completată, de asemenea, și secțiunea „Fizica ocultă", proprietățile cristalului sufletului fiind evidențiate într-un capitol special. Sunt explicate cauzele evoluției, inclusiv evoluția substanțelor chimice, subiect pe care știința modernă nu l-a abordat niciodată. Evoluția substanțelor chimice se desfășoară la fel ca evoluția organismelor. Pe baza dezvoltării viziunii oculte asupra evoluției, a fost introdus un nou capitol, „Astrologia activității psihice", în care este analizat rolul principiilor planetare în toate planurile existențiale, o atenție deosebită fiind acordată astrologiei spirituale și a conștiinței. De asemenea, a fost introdus capitolul „Structura subtilă a lumilor", care rezultă din acțiunile Legii Identității a lui Hermes Trismegistul.

Alte capitole nou introduse sunt „Încarnările sufletelor umane", care include descrierea perioadelor planetare din istoria omenirii, şi cel referitor la cele7 rase umane analizate ca niveluri de dezvoltare umană în procesul evoluției.

Cele 5 porunci fundamentale pentru înțelegerea apariției karmei negative sunt prezentate și în această carte. Au fost adăugate formule pentru încălcarea acestor porunci, ca reflectare a karmei negative în horoscopul karmic.

Secțiunea „Astrologia karmică" nu a suferit modificări esențiale. Au fost scoase unele exemple, adăugate altele noi și a fost îmbunătățită analiza hărților karmice.


Grade 
Costin 2021-03-17

Recomand

De avut neaparat in biblioteca!

Scrie comentariul tau !

Alte produse in aceeasi categorie: