Puterea Intentiei

38,00 RON
.

• Autor: Valeri Sinelnikov
• tradusa de: Aliona Prepeleac si Elena Migaevschi
• editura: Editura Helen
• nr. de pagini: 139
• anul aparitiei: 2017
• format: 14.5 X 20.5 cm
• ISBN:978-606-94143-1-6

Aspectul produselor reale poate fi diferit de cel prezent in imagini.

Cum să-ți împlinești visurile și cele mai arzătoare intenții

Fiecar ecapitol al acestei cărți este creat și scris de așa natură încât să acționeze la nivelurile profunde, cu mult mai sănătoase și armonioase, ale conștientului și să îl încurajeze pe cititor să acționeze. Ajutorul pe care îl vei primi după citirea acestei cărți este dincolo de orice îndoială. Vei avea ocazia să îl vezi și să îl  simți. Aceasta afirmație poate părea lipsită de modestie, dar sunt observațiile făcute de cititorii cărților mele. După ce au citit cartea, la majoritatea din ei s-a îmbunătățit starea fizică și psihică, au dispărut durerile mai vechi, au apărut schimbări în bine în viața personală. Folosește volumul de față ca bază pentru crearea și realizarea visurilor și intențiilor tale. Înarmează-te cu un pix, o foaie de hârtie și, desigur, cu răbdare. Și ca pe orice prospect, citește-l și recitește-l ori de câte ori vei avea nevoie pentru a îți însuși informațiile. Totodată, încearcă să le pui și în practică. În carte sunt multe exerciții practice. Sfatul meu: înainte de a trece la capitolul următor, efectuează exercițiile. Nu te grăbi! Vei primi tot ce ai nevoie.

Este ca și cum ai conduce. Mai  întâi inveți regulile, semnele de circulație, structura vehiculului. Cu alte cuvinte, teoria. După aceea te așezi la volan și îți aprofundezi noile cunoștințe punându-le în practică. Este bine dacă alături se află un instructor cu experiență, astfel încât să faci cât mai puține greșeli. Evident, cu cât mai mult vei practica, cu atât ai bine și mai repede vei învăța să conduci. Mai mult decât atât, în timp, ai posibilitatea să devii profesionist și, la rândul tău, să îi inveți pe alți oameni. Vei avea stilul tău. Eu îmi doresc ca, pentru un timp, cartea mea să devină manualul tău de instrucție pe drumul vieții sau, dacă dorești, un ghid pentru vastele întinderi ale Universului. Și poate cartea mea te va îndruma să găsești stilul unic de viață care îți va aduce numai bucurie ție și celor care te înconjoară. 

Doamne ajută!

Te asigur că, dacă vei pune în practiă tot ceea ce este scris aici, atunci viața ta se va schimba în bine. Mult succes în călătoria ta de autocunoaștere!

Alte produse in aceeasi categorie: